O.D.S. is een samensmelting van passies en talenten.  Onze passies hebben te maken met gezond helder zien, een goede communicatie met de medemens en goed gestructureerde werkprocessen met optimaal resultaat.  Onze talenten maken het mogelijk dat we deze diversiteit aan diensten kunnen leveren.

Een twee-eenheid, dat is wie Carola en Melih zijn. Werk, liefde en passie voor ondernemen wordt al jaren gedeeld en samen met de twee kinderen vieren zij het leven in Hilversum. Zakelijk inzicht, ondernemerschap, creativiteit en flexibiliteit, dat zijn de kenmerken van dit opmerkelijke duo. En dat ook nog eens met veel humor, scherpte en resultaatgerichtheid. 

Carola - Portret

Carola Vellekoop

Teaching isn’t about filling a bucket, it’s about ligthing a fire! ‘

Een gepassioneerd en ervaren trainer, verbinder, dagvoorzitter, spreker, optimist, docent, optometrist en opticien. Een echte duizendpoot die vol enthousiasme aanpakt wat op haar pad komt. Openheid, kwetsbaarheid en gelijkwaardigheid zijn de belangrijkste pijlers. Echt verbinding maken met de ander, horen wat de behoefte is en dat bespreekbaar maken of het regelen, daar ligt haar kracht.

Wil je zelf ervaren hoe zij je kan begeleiden met communicatie vraagstukken, op de werkvloer kan ondersteunen in de optiek / polikliniek, of wil je een onvergetelijk team moment beleven? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Melih

Melih Tukenmez,

Sales & Storytelling, he makes it look easy.

Melih is sales in hart en nieren. Zijn achtergrond in bedrijfspsychologie en journalistiek maakt hem een warm mens die precies de juiste vragen weet te stellen om verder te komen. Hij heeft zijn sporen verdiend in consultancy, verkoop en teambuilding, onder andere bij Pauw, Oger en Siebel.

Menig keer schoten trainees in de lach omdat ze in de veronderstelling waren dat de klant in kwestie een bekende mysterie shopper was, zo gemakkelijk ging de verkoop als Melih er bij was. Groot was achteraf de verbazing toen dit ‘echte mensen’ bleken te zijn en dat zijn verkoop aanpak écht werkt.

Wil jij je personeel naar the next level tillen en op een ethische manier meer omzet maken?

Of wil je sparren over je bedrijfsstrategie? Neem vrijblijvend contact met ons op.