Communicatietraining en Sales training

In contact met andere mensen is een juiste communicatie stijl essentieel om tot mooie resultaten te komen. In onze trainingen leren wij je, aan de hand van overzichtelijke communicatiemodellen, om een gesprek met een ander tot een succes te maken. Of dit nu is met een klant, een collega, de buurvrouw of een patiënt. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen en dat waar het om draait. Na de training kun je het geleerde direct toepassen en genieten van de positieve effecten!

Je leert hoe je invloed hebt in een gesprek en hoe je door inzicht in het communicatieproces en het volgen van eenvoudige stappen invloed hebt op het eindresultaat.Omgaan met andere mensen zal nooit meer hetzelfde zijn!

Benieuwd geworden? ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op de werkvloer

Op zoek naar optometrische ondersteuning voor de brillenwinkel, afdeling oogheelkunde of optometrie praktijk? Wij helpen je met het aanleveren van de juiste persoon. Door zelf bij te springen of door op zoek te gaan naar een passende specialist.

 Wij leveren gediplomeerde opticiens en optometristen met ruime ervaring in het werkveld en goede communicatieve en sales vaardigheden.

In het klaslokaal

Carola heeft jaren les gegeven bij Optometrie, Orthoptie, TOA opleiding en aan opticiens.Een bijscholing, ondersteuning bij onderwijs, een gastles, of een training op maat doet zij in een handomdraai, live of online.Denk aan Spleetlampvaardigheden, Refractie methodes zowel objectief als subjectief,(Online) theoretische verdieping.

Benieuwd geworden? ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Bedrijfsconsulting

Waar staan jij en je bedrijf nu en waar gaat het naar toe?Brengt je huidige koers je naar het juiste eindresultaat?Op een doortastende en efficiënte manier begeleid Melih je bij het aanpakken van je bedrijfsprocessen.

Benieuwd geworden? ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lekker met je collega’s naaien. Dat is pas teambuilding! In het professionele naaiatelier in Kortenhoef ontvangen wij jullie voor een onvergetelijke dag.

Team Building

Hoe verloopt de besluitvorming over wat er gemaakt gaat worden, welke rol en plek hebben de teamleden binnen dit proces, hoe werken jullie samen? Spelenderwijs verkennen we wat ieders kracht is, wat de verborgen talenten zijn en hoe jullie deze nieuw verworven inzichten kunnen inzetten op jullie eigen werkvloer.

Benieuwd geworden? ? Neem vrijblijvend contact met ons op.