Over ons

Over ons

Een twee-eenheid, dat is wie Carola en Melih zijn.

Werk, liefde en passie voor ondernemen wordt al jaren gedeeld en samen met hun twee kinderen vieren zij het leven in Hilversum. Zakelijk inzicht, ondernemerschap, creativiteit en flexibiliteit, dat zijn de kenmerken van dit opmerkelijke duo. En dat ook nog eens met veel humor!

In 2014 startten zij de eerste onderneming, Mailey’s mode atelier. En in 2020 kwam daar O.D.S. oog dialoog support bij. Ondernemen zit in het bloed.

Alle ervaringen nemen zij mee bij de trainingen en consultancies.

Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Melih Tukenmez

Sales & Storytelling, he makes it look easy.

Melih is sales in hart en nieren. Met een achtergrond in bedrijfspsychologie en journalistiek heeft Melih jaren ervaring in consultancy, verkoop en ….. Als verkoopcoach heeft hij het personeel van verschillende ondernemingen getraind waaronder Siebel en Oger.

Menig keer schoten trainees in de lach omdat ze in de veronderstelling waren dat de klant in kwestie een bekende mysterie shopper was, zo gemakkelijk ging de verkoop als Melih er bij was. Groot was achteraf de verbazing toen dit ‘echte mensen’ bleken te zijn en dat zijn verkooptraining oprecht werkt.

Wil jij je personeel naar the next level tillen en op een ethische manier meer omzet maken?

Of wil je sparren over je bedrijfsstrategie? Melih is your man! Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Carola Tukenmez Vellekoop

‘Teaching isn’t about filling a bucket, it’s about ligthing a fire! ‘

Al 25 jaar een gepassioneerd en ervaren trainer, optometrist, docent, coach, opticien en adviseur. Een echte duizendpoot die enthousiast aanpakt wat op haar pad komt.

Door haar openheid en gelijkwaardigheid weet zij een veilige leeromgeving neer te zetten waarin iedereen mag zijn wie hij is. Dat wat lastig lijkt makkelijk maken en vervolgens met passie en enthousiasme overbrengen, daar ligt haar kracht.

Wil je zelf ervaren hoe zij je kan begeleiden met communicatie vraagstukken, of op de werkvloer kan ondersteunen? Neem vrijblijvend contact op.