wat bieden wij

Sales training

Weten hoe je iets verkoopt is 1. Het daadwerkelijk vinden van de juiste oplossing voor je klant, ook als deze zelf nog niet wist dat hij dit nodig had, dat is 2.

Communicatietraining

Ben jij het ook zo zat dat gesprekken soms opeens een hele andere wending lijken te nemen?

Omdat die ander opeens iets doet wat je niet had aan zien komen, het gesprek ‘kaapt’ of ‘gewoon irritant doet’!

Tijdens een consult, op de werkvloer met een collega of in een verkoopgesprek of… Overal kunnen dit soort situaties zich voordoen.

Misschien loopt de irritatie of frustratie op? Of misschien ga je juist het gesprek uit de weg om de ander maar niet te kwetsen.

Hoe krijg je nu grip op dit soort situaties?

In contact met andere mensen is een juiste communicatie stijl essentieel om tot mooie resultaten te komen. In onze trainingen leren wij je, aan de hand van overzichtelijke communicatiemodellen, om een gesprek met een ander tot een succes te maken.

Je leert hoe je invloed hebt in een gesprek en hoe je door inzicht in het communicatieproces en het volgen van eenvoudige stappen invloed hebt op het eindresultaat.

Omgaan met andere mensen zal nooit meer hetzelfde zijn!

Bedrijfsconsulting

Freelance optometrie

(Zoek je) optometrische ondersteuning voor de brillenwinkel, afdeling oogheelkunde of optometrie praktijk? Carola is een veelzijdige optometrist, inzetbaar zowel in een klinische setting als op de optiek werkvloer.

Haar kracht is haar brede kennis en adaptief karakter waardoor zij processen snel eigen maakt. En dat met haar communicatieve vaardigheden maakt dat elke klant / patiënt met een lach de deur uit loopt.

(bij) Scholing Optiek en Optometrie vaardigheden

Met 10 jaar docent ervaring op de hogeschool Utrecht, afdeling oogzorg , optiek en optometrie is het aanleren van vaardigheden gesneden koek.

Voor (bij) scholing) in de volgende processen ben je bij ons aan het juiste adres:

Spleetlampvaardigheden

Refractie methodes subjectief mbv nevel en kc methode

Refactie methode objectief mbv skiascopie

Externals zoals kleurenzien, contrasttesten, convergentiemetingen, covertest, stereozien, motiliteit, etc.